keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Liian suuret housut

http://luckylucille.com/wp-content/uploads/2014/09/pants2.jpg
http://luckylucille.com/wp-content/uploads/2014/09/pants2.jpg
Etenkin hieman vanhemmat naiset tuntuvat mieltävän itsensä isommaksi kuin ovatkaan, ja käyttävät paria kokoa liian suuria housuja. Liian suuret housut aikaansaavat säkkimäisen peppupussin. Vaikka olisi sutjakka kroppa ja hyvät muodot, ne pilataan verhoutumalla väärän kokoisiin housuihin – tämä luo epätoivotun efektin roikkuvista pakaroista.

Usein tällaisia housuja käyttävät naiset myös avautuvat vaatekaupan myyjille lihavuudestaan, leveästä takapuolestaan ja paksuista reisistään. Mielestäni tämä on todella harmillista ja viestittää heikosta itsetunnosta. Kunpa kaikki näkisivät itsensä realistisesti ja käyttäisivät omaa vartaloaan vastaavia vaatekokoja. Oikeankokoisissa  ja -mallisissa vaatteissa kroppa kuin kroppa näyttää paremmalta ja peilistäkin tuijottaa miellyttävämpi ilmestys. Varmasti itsevarmuuskin kohoaa, kun oppii näkemään itsensä paremmassa valossa!

Myyjiltä saa ja kannattaakin kysyä vinkkejä ja rehellistä mielipidettä. Työssään taitava myyjä voi olla asiakkaalle kullanarvoinen ja auttaa tätä kohti parempaa ulkomuotoa ja itsetuntoa!


2 kommenttia:

  1. Minun äitini on yksi hyvä esimerkki, joka ei ymmärrä, että voi ostaa istuvia vaatteita vaikka ei olisikaan mallin mitoissa. Jos en olisi hänen makutuomarina vaatekaupoilla, ostaisi hän liian isoja vaatteita, koska hän ajattelee niiden olevan sopivan kokoisia hänelle. Omasta mielestäni hän näyttää hyvältä istuvissa vaatteissa ja ne myös hoikentavat häntä. Se on kyllä surullista, että hän ei itse aina näe sitä.

    VastaaPoista
  2. Hei Kamilla! Omakin äitini on oppinut vasta viime aikoina pukeutumaan istuvampiin vaatteisiin. Jostain syystä hän on lähes koko elämänsä ajan mieltänyt itsensä suuremmaksi kuin onkaan. Hän on sopusuhtainen ja upea nainen, jolla ei ole mitään syytä kätkeytyä vaatteisiin, joihin hän hukkuu. Olen myös todella onnellinen siitä, että muutaman viime vuoden aikana hän on myös oppinut käyttämään värikkäitäkin vaatekappaleita. Vinkkieni tuputtaminen on siis ainakin hänen kohdallaan auttanut!

    VastaaPoista