keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Bandana

Iltalehden mukaan bandana-huivit ovat tänä keväänä tyylitietoisen henkilön ykkösvalinta. Olen eri mieltä. Olenko ainoa, jolle tulee näistä huiveista aina mieleen hieman likainen koira, jolle on sidottu huivi kaulaan?  Mielestäni tällaiset huivit eivät näytä hyvältä; huolimatta siitä onko ne kiedottu kaulaan vai päähän.
http://www.iltalehti.fi/muoti/2015041419514697_mu.shtml



4 kommenttia:

  1. Mä taas jotenkin tykkään noista huiveista. Käytin varmaan koko lapsuuteni kesät vaaleanpunaista bandana huivia päässä, koska olen todella herkkä auringolle. Huivi pysyi päässä hyvin leikkiessä.

    Huivia en töihin pukusi, mutta aurinkoisena kesäpäivänä voisin sen tähän tapaan pukea:

    https://instagram.com/p/1Sr02uR-1-/?taken-by=annikaollila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun olin lapsi, mullekin laitettiin sellainen päähän kesäisin.. Kolmioksi, korvien taakse ja sidottiin hiusten alta kiinni. Ehkä jäi jonkinlaiset traumat! :D

      Poista
    2. Ennen kuin luin Marian ja Tiian kommentit niin itsekin ajattelin, että itselleni kyseisestä huivista tulee mieleen lapsuus ja kesä :D Ja juuri samanlainen sidontatyyli mitä Tiia kertoo..

      Poista
  2. Minun on tosi vaikea kommentoida näitä muoti juttuja. Ymmärrän ihan täysin ihmisiä joita muoti kiinnostaa, tai mekit tai mikä tahansa.
    Itse olen luultavasti se kaikkien muoti ihmisten kauhistus. Hupparia, lenkkaria ja farkkua löytyy jos jonkin väristä ja niitä myös käytän :D
    Näitä huiveja minulla ei ole ainuttakaan (eikä minun koirillanikaan näitä ole :D ).

    Tätä sinun blogiasi on kyllä hauska seurata, ehkä juuri siksi, etten itse kiinnitä mitään huomiota toisten (enkä oikeastaan omaanikaan) pukeutumiseen niin pitkään kunhan vain ovat pukeutuneita.

    VastaaPoista