maanantai 30. maaliskuuta 2015

Legginssit housuina

Joskus naiset unohtavan pukea päälleen aika oleellisen vaatekappaleen hameen tai housut. Sen sijaan pyllyä "peittämään" valitaan legginssit, joista kuultaa läpi. Ne eivät myöskään tue kroppaa, mikä luo sopusuhtaisellekin henkilölle hyllyvän pyllyn.

Joskus näkee henkilöitä, jotka ovat vasta jo kotoaan poistuttuaan huomanneet mokansa, ja yrittävät epätoivoisesti kiskoa aivan liian lyhyttä paitaa takapuoltaan peittämään. Myötähäpeän määrä on silloin suuri. Etenkin ihonväristen legginssien ollessa kyseessä tilanne on lähinnä koominen. Näyttää kuin asulla ei olisi alaosaa lainkaan.

Mielestäni ihonväristen ja valkoisten legginssien valmistaminen pitäisi lopettaa kokonaan.
En myöskään ymmärrä, miksi treenihousut valmistetaan usein sellaisesta materiaalista, että kumarruttaessa kankaasta paistaa läpi!




http://media.peopleofwalmart.com/wp-content/uploads/2013/09/5196WY.jpg

6 kommenttia:

  1. Täytyy muistaa, että kauneus on katsojan silmissä. Makuja on monia ja ihmiset erilaisia. Oletko jo kommentoinut oman ryhmäsi blogeja. Niitä kannattaa käydä lukemassa päivittäin.

    VastaaPoista
  2. Onneksi noin läpikuultavia legginsejä tulee harvoin vastaan. Mitä mieltä olet Freddy housuista? Ovatko ne sinusta mauttomat vai meneekö te ihan tavallisista farkuista? Kuulisin mielelläni mielipiteesi :)

    VastaaPoista
  3. Oho! :D Onneksi joo tulee harvoin vastaan kuten MarianSomekin sanoi. Itsekin olen miettinyt treenihousuissa juurikin tuota, miksi ne tehdään aina niin kummalisesta materiaalista, että paistaa helposti läpi.

    VastaaPoista
  4. Hei, MariaSome! Freddy-housut ovat varmasti mukavat päällä, mutta ne muistuttavat vartalon nuolevuutensa vuoksi legginssejä. Freddyt sijouttuvat aika lailla jonnekin housujen ja legginssien välimaastoon, harmaalle alueelle. Mielestäni Freddyt voi juuri ja juuri luokitella erittäin hyvin istuviksi housuiksi, koska niissä on myös paljon housumaisia elementtejä; vyölenkit, vetoketju, napit eikä kankaasta käsittääkseni kuulla läpi... Farkkukuosisista Freddyistä tulee hieman mieleen eräs Youtube-video, jossa nainen kulkee kaduilla ilman housuja – hänelle on maalattu farkut päälle.
    Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=Ju54dW7YChg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta :) Omistan yhdet freddyt ja tiedän housujen jakavan ihmisten mielipiteet. Itselläni on urheilutausta ja löytyy jonkunverran lihasta varsinkin jaloista. Varsinkin istuvien housujen löytäminen on välillä haasteellista kun housut ovat reisistä sopivat ja muualta liian isot. Freddyt ovat olleet apu tähän ongelmaan mutta kyllä minulla silti ne päällä on vähän sellainen "kalsari" fiilis :D

      Poista
    2. Ehkä hieman pidempi yläosa Freddyjen kanssa on hyvä valinta. Minullekin sopivan kokoisten housujen löytäminen on usein todella hankalaa! Ei niinkään lihasten vaan pituuteni vuoksi. Olen 181cm pitkä ja tarpeeksi pitkien lahkeiden metsästäminen on välillä todella tuskaista. Eilenkin kiertelin vaatekauppoja monta tuntia ennen kuin löysin tarpeeksi pitkät housut!

      Poista