sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kaulaton kilpikonna

Kaulahuivien käyttäminen sisällä ei näytä hyvältä. Paksu kaulaan kiedottu huivi peittää yhden kauneimmista ja siroimmista kohdista naisvartalossa – dekolteen ja solisluut.

Luulen, että joillekin vannoutuneille kaulahuivien käyttäjille tulee jollakin tavalla turvallisempi ja mukavampi olo, kun huivin suojiin voi kätkeytyä. Huivin avulla voi käpertyä piiloon, mikä saattaa auttaa esimerkiksi huonosta itsetunnosta kärsiviä henkilöitä. Olen saanut monista huivien käyttäjistä sellaisen kuvan, että heidän itsetuntonsa ei ole oikein kohdillaan. Tosiasia kuitenkin on, että sisätiloissa sisävaatteiden kanssa käytettynä huivi pilaa asukokonaisuuden ja lyhentää kaulaa. Koko asu kärsii huivin vuoksi.

Pitäisitkö sormikkaita sisätiloissa? Luultavasti et. En näe syytä sille, että pitäisit huiviakaan, vaikka se tuntuisikin lämpimältä ja mukavalta.

Olin niin tyytyväinen siitä, että Miss Suomi -kilpailun osanottajille huomautettiin tästä asiasta tyyliin liittyvässä tv-ohjelman jaksossa. Toivottavasti viesti meni katsojillekin perille.


www.dfrow.com/wp-content/uploads/2014/05/scarf-picture-small-e1401003873981.jpg

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä periaatteessa kaulahuivin käytöstä, jos kyseessä on sama mitä käyttää ulkona. Sisävaatteidenkin kanssa on markkinoilla huiveja. Toisalta mun silmiin kiinnittyy vaan huomio siitä onko jengillä mukava olla vaatteissaan, oli ne mitä vaan :) Jos itsetunto nousee noin pienellä lisällä asuun, niin antaa palaa!

    Nuo kuvien huivi-vaate -yhdistelmät näyttää aika pahoilta :D

    VastaaPoista
  2. Itse käytän paljon huiveja sisällä, en voi saada niistä tarpeekseni! :D voisin ostaa niitä lisää ja lisää.. Kaulahuivi on kyllä sitten asia erikseen, nuo kuvien huivit ei mielestäni sovi niinkään sisäkäyttöön. Joskus saatan pukeutua huiviin, jotta saisin ehkä hieman piiloteltua, mutta yleensä käytän huiveja siksi, että ne tuovat minusta kivan lisän asuun. Monesti ilman huivia minusta tuntuu, että asuni olisi todella tylsä, joten huivin avulla saan heti siihen enemmän eloa :)

    VastaaPoista