maanantai 30. maaliskuuta 2015

Legginssit housuina

Joskus naiset unohtavan pukea päälleen aika oleellisen vaatekappaleen hameen tai housut. Sen sijaan pyllyä "peittämään" valitaan legginssit, joista kuultaa läpi. Ne eivät myöskään tue kroppaa, mikä luo sopusuhtaisellekin henkilölle hyllyvän pyllyn.

Joskus näkee henkilöitä, jotka ovat vasta jo kotoaan poistuttuaan huomanneet mokansa, ja yrittävät epätoivoisesti kiskoa aivan liian lyhyttä paitaa takapuoltaan peittämään. Myötähäpeän määrä on silloin suuri. Etenkin ihonväristen legginssien ollessa kyseessä tilanne on lähinnä koominen. Näyttää kuin asulla ei olisi alaosaa lainkaan.

Mielestäni ihonväristen ja valkoisten legginssien valmistaminen pitäisi lopettaa kokonaan.
En myöskään ymmärrä, miksi treenihousut valmistetaan usein sellaisesta materiaalista, että kumarruttaessa kankaasta paistaa läpi!




http://media.peopleofwalmart.com/wp-content/uploads/2013/09/5196WY.jpg

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Oppimistavoitteet & kaksi some-sovellusta

Haluan tämän kurssin aikana tutustua paremmin minulle ennalta tuntemattomiin some-sovelluksiin, koska myös opinnäytetyöni käsittelee somea. Siksi koen tämän kurssin itselleni tarpeelliseksi. Esimerkiksi seuraavia some-sovelluksia en aiemmin tuntenut:

Foursquare

Tämä sovellus auttaa löytämään halutulta alueelta erilaisia palveluja. Mielestäni Foursquare on kätevä etenkin liikematkoilla, kun kohteet ovat matkustajalle uusia. Sovellus löytää valitulta alueelta hakijalle mieleistä tekemistä. Foursquaren avulla löytää helposti vaikkapa suositut shoppailupaikat! Foursquare näyttää myös ne paikat, joita Facebook-kaverit ovat arvioineet. Tämä tuo sovelluksen astetta henkilökohtaisemmaksi ja sen luotettavuus kasvaa uuden käyttäjän silmissä. Sovelluksella on tällä hetkellä jo yli 50 miljoonaa käyttäjää.

https://foursquare.com/


HeiaHeia

HeiaHeia on urheiluperusteinen some-sovellus, joka motivoi käyttäjiään liikkumaan. HeiaHeian nettisivujen mukaan yli 94% sovelluksen käyttäjistä myöntää, että sovellus motivoi heitä liikkumaan enemmän. Sovelluksessa voi valita yli 400 eri urheilulajin joukosta itselleen mieleisimpiä. HeiaHeiasta löytyy myös runsaasti kuntotasoja eri kuntoisille henkilöille. HeiaHeia mainostaa palveluaan työyhteisöille seuraavasti:
"Hauskaa ja tuloksellista työhyvinvointia"
"Iloisempien, terveempien työpaikkojen puolesta"

https://www.heiaheia.com/account



torstai 26. maaliskuuta 2015

Tahaton mokako?

Rita Oralle kävi köpelösti salamavalojen välkkeessä.
www.iltalehti.fi
Legginssimäiset nahkahousut yhdistettynä turkikseen ja järkyttävään linnunpesämäiseen takatukkakampaukseen on jo valmiiksi kamala yhdistelmä. Oliko pakko jättää rintaliivit kotiin? Hieman huomionhakuisuus paistaa läpi. Onneksi asu on kuitenkin kokomusta – värikkäämpänä tämä yhdistelmä olisi luultavasti toiminut vieläkin huonommin.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015032619425068_vi.shtml

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pari linkkiä


Iltalehteä lueskellessani silmiini osui kaksi aiheeseen liittyvää artikkelia.

Kardashian ja liian pieni mekko:
http://www.iltalehti.fi/oho/2015032319407268_oh.shtml

Prinsessa ja salamavalot:
http://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/2015032319406528_kg.shtml





kuvat www.iltalehti.fi

Toinen moka – mauttomat printtipaidat

It girl, selfie, fashion blogger, #hashtags, delicious.... Printtipaidat, statement-paidat.. Kutsu miksi haluat, tyylittömiä ne ovat joka tapauksessa. Tällaisen paidan pitäminen kertoo tyylitajusta – lähinnä sen puutteesta. Jo pelkkänä sananakin hashtag ja selfie ovat todella kuluneita. Miksi haluaisit korostaa kyseisiä sanoja osana identiteettiäsi? Haluatko, että kaikki voivat kertavilkaisulla kategorisoida sinut pinnalliseksi ja itserakkaaksi henkilöksi, joka rakastaa ottaa itsestään kuvia ja kerjätä kehuja?

Image 1 of ASOS T-Shirt with V Neck in Burnout with Hashtag PrintImage 1 of ASOS T-Shirt With Hashtag PrintImage 1 of ASOS T-Shirt with Fashion Blogger Print

Kuvat www.asos.com